maandag, oktober 30, 2006

we hebben het weer gehad

Het weekend is voorbij, de gasten zijn weg en alle troep is opgeruimd.
Het was een super weekend. Zaterdag kwamen Ilse en co en we hebben een gezellige avond gehad met veel scrappraatjes. Daan was helemaal gelukkig, Esmee was er weer. Die 2 blijven zo verknocht aan elkaar, het is gewoon aandoenlijk om te zien.
Gister kwam al vroeg mijn zwager de Abrahampop brengen en die heeft de hele dag in de voortuin gestaan. Micky heeft de hele dag het idee gehad dat er een vreemde vent in de tuin stond, ze bleef grommen. Af en toe hoorde je mensen gillen die in het donker langs kwamen, blijkbaar is de pop in het donker toch wat eng.


Daarna een flinke hoeveelheid foto's gemaakt van onze gezinnen en de kids, zowel voor de deur als in het stadspark. Heel veel mooie foto's zitten daartussen, zal zo de mooiste laten zien.
De middag stond in het teken van het vieren van Ruuds 50ste verjaardag en was erg gezellig. Ook daarvan veel foto's gemaakt en ook Daan mocht zelf foto's maken. Daar zaten ook een aantal erg geslaagde foto's bij. Een gezellig clubje mensen waren er!

Helaas moesten René en Ilse halsoverkop naar huis omdat het met Ilse's oma niet goed ging.Ilse, sterkte meisie!

Vandaag maar even een dagje rust, hoewel Ruuds Japancollega's vanmiddag onverwachts voor de deur stonden. Erg leuk voor hem!









3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een leuke foto's! Mooi scrapmateriaal voor je!! Mireille_A

Marjolein zei

Wat een geweldige foto's zeg!! Leuk om Ilse zo eens bij jou te zien!!! Daar kan je wel weer wat moois mee denk ik zo!

Anoniem zei

Prachtige foto's. Maar moet ook wel LOL. Of ik sta er op, of ik hbe ze gemaakt.

Ik ben benieuwd wat he er mee gaat doen.