maandag, oktober 09, 2006

een scrapdagje

Gistermiddag samen met Mireille naar een scrapvriendin geweest om met een stel meiden gezellig te scrappen, kletsen en snoepen. Onderweg vreselijk veel lol gehad om eigenlijk niet lollige vrouwenprobleempjes die we vaak zo tegengesteld hebben. Lekker relativerend kan dat werken.
Het was zoals verwacht weer een erg gezellige middag en helaas had ik beloofd voor het eten thuis te zijn, anders waren we nog lang niet naar huis gegaan. Zowaar ook nog een pagina klaar gekregen, maar vooral gezellig geteut en allerlei spullen van anderen zitten onderkwijlen. Daarnaast zijn we vreselijk verwend met de heerlijke vlaai die Andrea mee had en alle lekkere broodjes, hapjes en snaaierijtjes die tussendoor ook nog langskwamen.

Francine heeft ons allen ook nog op de foto gezet, dus zijn we straks allen bezitters van echte Francientjes. Francine maakt zulke mooie foto's, echt om verliefd op te worden. Voor mij vaak weer een inspiratie om ook te proberen betere portretfoto's te amken, maar zoals zij, dat lukt me niet! Voor meer en de foto's, zie haar blog.
Francine.... bedankt voor je gastvrijheid en gezelligheid!

1 opmerking:

Andrea zei

Ja gezellig was het he?
Zouden we vaker moeten doen