woensdag, september 20, 2006

trainen

Jawel, vandaag was het weer zover.
Woensdag en dat betekent trainen met Micky. Nu moet ik zeggen dat het eigenlijk al een hele verbetering is vergeleken vorige week en zowaar, Mirthe kon binnen komen en zitten zonder dat de beide druktemakers haar bombardeerden met hun liefelijke aandacht
( lees: opdringerigheid).
Mick bleef keurig in haar bench en zelfs Raven stuiterde niet in de rondte. Het is vandaag bovendien voor het eerst in tijden gelukt om met Mick over straat te gaan zonder op mijn buik vooruit getrokken te worden. Jippie!!!!
en dat terwijl het me deze week nog niet gelukt is om uberhaupt met haar de deur uit te komen....
We komen zo nog eens ergens:)

Ik ben bovendien druk geweest met uitzoeken van de foto's van het teamuitje van een paar weken terug, het zijn heel veel foto's, maar er zitten wel een paar erg mooie tussen. Ik ga ze maar op schijf zetten en dan kan iedere collega die ze wil hebben ze zelf kopieren, mailen wordt wat erg veel.

Nog maar 3 dagen werken en dan heb ik VAKANTIE!
Even geen gezeur en andere dingen aan mijn hoofd, maar lekker met mijn manneke leuke dinegn doen en de vrije schooluurtjes vullen met scrappen. Kom ik ook nog eens door die 100 lootjes heen. Ben al op nr 40, dus het schiet wel op gelukkig!!!

1 opmerking:

Dutchie in Canada zei

Hee, werkt dat zo snel zeg, die trainingen, fijn joh!! Zal een goed gevoel geven!
Lekker zomaar een weekje (of langer?) vrij, even tijd voor jezelf! Geniet er van.

Oh, bedankt voor je lieve reactie op mijn klaagblog:-)