woensdag, november 29, 2006

sinterklaas

alle inkopen voor daan zijn zover in huis.
Ook voor mezelf wat verwencadeautjes gekocht, moet alleen nog voor Ruud en de snoeperijen op pad, maard at komt vrijdag wel weer.
De belangrijkste dingen heb ik.....

Straks gaan we naar mijn werk voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest.
Daar kotm de Sint en er wordt ieder jaar een heel feest van gemaakt. Daan vindt het geweldig, mag op mijn kantoor neuzen, ziet waar ik mijn tijd doorbreng als ik werk en kan lekker dollen in de sportzaal. Fototoestel staat klaar evenals het eten voor vanavond.

Daan is nu al drukker dan druk en dat zal de komende dagen nog wel erger worden denk ik...
We zijn echt aan het aftellen saampjes tot het zaterdag is en het gaat in een keer toch nog hard met de tijd. Alle dagen staan stjokvol gepland, veel afleiding en weinig tijd om te piekeren...
Ook weinig scraptijd merk ik, dat is wat minder goed doordacht. Misschien kom ik er vanavond nog even aan toe en anders wacht dat wel tot Ruud thuis is.
Vrijdag gaat Daan bij tante Rita logeren, dan heb ik even de handen vrij voor de noodzakelijke huishoudelijke dingen als boodschappen en poetsen, maar ik hoop ook nog wat scraptijd te vinden. Ik heb zulke leuke foto's liggen, die schreeuwen om gescrapt te worden en ook de kerstkaart moet nog steeds gemaakt worden.

1 opmerking:

Dutchie in Canada zei

Het schiet al op he, nog 2 nachtjes!! Lekker eigenlijk wel dat je je dagen zo gevuld hebt, dan gaat de tijd ook wat sneller om!!